На 27 октомври вечерта Риана пусна първия си сингъл от

...
На 27 октомври вечерта Риана пусна първия си сингъл от
Коментари Харесай

Риана с първи сингъл от 2016г. насам

На 27 октомври вечерта Риана пусна първия си сингъл от шест години насам: " Lift Me Up " - първата ария от блокбъстъра на Marvel " Черната пантера ": Уаканда вечно ".

Песента, която е респект към живота и наследството на Чадуик Босман, е написана от нигерийския артист и създател на песни Tems, филмовият композитор Лудвиг Гьорансон и режисьора Райън Куглър.

Тя е една от двете песни от кино лентата, чиято премиера по кината е на 11 ноември. Малко други детайлности бяха оповестени за песента или за саундтрак албума, за който се твърди, че Риана ще бъде куратор по метод, сходен на метода, по който Кендрик Ламар ръководеше албума на първия филм.

" След като разговарях с Райън и чух насоката му за кино лентата и песента, желаех да напиша нещо, което да изобразява топлата прегръдка от всички хора, които съм изгубила в живота си. Опитах се да си показва какво би било чувството, в случай че можех да им пея в този момент и да изразя какъв брой доста ми липсват ", споделя Темс в изказването си.



" Риана е била ентусиазъм за мен, тъй че да я чуя да предава тази ария е огромна чест ", споделя още той.

През годините след последния си албум, " Anti " от 2016 година, Риана е направила единствено няколко участия - най-много в " Lemon " на N.E.R.D., която извърши за малко с Фарел на Диамантения си бал в Ню Йорк през 2019 година, " Loyalty " на Кендрик Ламар и " Selfish " на Фючър - само че през февруари тя ще бъде реализатор на полувремето на най-голямата сцена за музиканти в света, Супербоул.

От години се приказва, че тя работи по два разнообразни албума, единият от които е с танцувална устременост, само че тя не е предоставила съвсем никакви детайлности, а музиката не се е материализирала или изтекла.

Кариерата ѝ обаче се разгръща надалеч оттатък музиката с процъфтяващите ѝ козметична марка Fenty Beauty и линия долни дрехи Savage x Fenty, които я направиха милиардерка. През май тя роди и първото си дете, момче, с колегата си A$AP Rocky.

Кариерата ѝ обаче се разгръща надалеч оттатък музиката с процъфтяващите ѝ козметична марка Fenty Beauty и линия долни дрехи Savage x Fenty, които я направиха милиардерка.

През май тя роди и първото си дете, момче, с колегата си A$AP Rocky.

tonight…
MIDNIGHT EST.
— Rihanna (@rihanna)
Наред с осъществяването си на Супербоул Риана се приготвя за четвъртото си годишно фешън шоу Savage X Fenty, в което като реализатори ще вземат участие Анита, Burna Boy, Don Toliver и Maxwell.

Премиерата на събитието ще бъде извънредно през Prime Video, като ще се появят и други имена с дръзки лица като Анхела Агилар, Авани Грег, Бела Поарч, Кара Делевин и други

Босман, който изигра крал Т'Чала в истинския " Черната пантера ", умря от рак на дебелото черво през 2020 година на 43-годишна възраст.

Продължението на кино лентата се концентрира върху водачите на Уаканда, които се борят със гибелта на своя държател и се борят да защитят нацията си от намесата на международни сили.

Във кино лентата вземат участие Анджела Басет, Летиция Райт, Лупита Нионго и Уинстън Дюк.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР