На 27 октомври от 18:00 ч. в Ботаническата градина на

...
На 27 октомври от 18:00 ч. в Ботаническата градина на
Коментари Харесай

Заповядайте на едно вълшебно светлинно изложение в Ботаническата градина на БАН

На 27 октомври от 18:00 ч. в Ботаническата градина на Българска академия на науките на ул. Околовръстен път 22 ще се състои откриването на светлинното ревю Lumina Park " Вълшебна градина ", заяви шефът на научната институция проф. Светлана Николова.

С тази красива зимна атракция, която ще бъде отворена за необятната аудитория до края на февруари, Ботаническата градина на Българска академия на науките отбелязва 30-годишния си празник като независимо звено.

Lumina Park е част от серия паркове, изгряващи за есенно-зимния интервал в 10 европейски града. В София паркът ще предложи над 130 светлинни съоръжения и три арт съоръжения от двама полски художници - Марта Мулава и Ярослав Козиара. Атракцията се разгръща на повърхност от 1,5 километра в Ботаническата градина на Българска академия на науките, а всеки сезон екипът основава прекарване с друга тематика, като за първата си година в София тя е " Вълшебна градина ".

Инсталациите са атрактивни за гости от всички възрасти - образно угощение със зашеметяващи LED статуи, осветени шубраци, дървета, животни, естествени феномени и завладяваща музика.

Светлинното ревю може да бъде забелязано всеки ден, без понеделник, сред 18:00 и 22:00 ч., в интервала от 27 октомври до края на февруари. 

Повече информация за събитието можете да намерите както на неговата публична страница, по този начин и във Фейсбук.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР