На 27 май, в деня, в който се навършва точно

...
На 27 май, в деня, в който се навършва точно
Коментари Харесай

Да си спомним за Лорина Камбурова на специалния концерт в нейна чест

На 27 май, в деня, в който се навършва тъкмо една година от гибелта на младата и надарена Лорина Камбурова, в Sofia Live Club се състои концерт – промоция на албума, основан в нейна памет.

Албумът се споделя Lorina /unreleased songs/ и включва неиздадени песни на Ross’N Lorina – музикалният план на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова. В албума са включени и две версии на части изпети от други реализатори - " Летя сама " в осъществяване на Камелия Тодорова и Old Times - първата написана напълно от Лорина ария, в тази ситуация изпята от Иван Гатев. Песента " Летя сама " към този момент е осъществена като сингъл.
 Тате ще си купи кола, но различен път: рецесията в автомобилната промишленост 20 май 2022 | Автомобилната промишленост заема огромен дял от международната стопанска система макар проблемите със свръхкапацитета...
Продуцент на албума, отдаден на, е Росен Пенчев, който е и създател на по-голямата част от музиката и текстовете на Ross’N Lorina.

Дуетът на двамата артисти започва през 2013 година, осъществя няколко сингъла, албум с 13 песни и интензивно участва на българската музикална сцена като до 2020 година реализира над 250 концерта из цялата страна и оттатък граница. Видео клиповете на Ross’N Lorina в интернет имат над 100 000 гледания.


Ross’N Lorina
На 27-ми май, дружно с Росен Пенчев, на сцената ще излязат множеството музиканти записвали или свирили онлайн през годините с Ross’N Lorina – Калин Жечев, Добромир Вълков, Веселин Веселинов-Еко, Тодор Бакърджиев, Димитър Бакърджиев, Мистър Сми, Иван Гатев, Галин Динев, Влади Михайлов и други Специален посетител на вечерта ще бъде Камелия Тодорова.



Билети за концерта може да намерите в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. Врати: 20:00. Начало: 21:00.

Припомняме, че едвам на 30 години младата актриса Лорина Камбурова умря в болница в Москва след затруднения от вирусна пневмония, евентуално породена от Ковид-19. Тя е трябвало да участва на премиерата на съветската комедия " Любов и чудовища ", в която играе основна роля, само че към този момент е била призната в болничното заведение, където не съумяват да се преборят за живота й.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР