На 27.10.2022 г. (четвъртък), от 09.30 до 16.30 часа във

...
На 27.10.2022 г. (четвъртък), от 09.30 до 16.30 часа във
Коментари Харесай

Безплатни прегледи за лимфедеми във ВМА

На 27.10.2022 година (четвъртък), от 09.30 до 16.30 часа във Военномедицинска академия (ВМА) ще се проведат безвъзмездни съвещания за лимфедеми, оповестяват от болничното заведение.

Месец октомври е разгласен за Световен месец за битка с рака на гърдата. Тези прегледи са в поддръжка на тази акция и на съпричасността към хората с онкологични болести, по-конкретно са ориентирани към следствията им върху лимфната система, разяснява полк. доцент Любина Веселинова, шеф на Първа клиника по физикална и рехабилитационна медицина на ВМА.

Консултациите ще се организират като взаимна самодейност със експерти по физикална медицина и по съдова хирургия в кабинет №28, намиращ се на -1 етаж в Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина.

За задачата е належащо да бъде направено авансово записване на тел.: 02/ 92 26 136.

Не се изисква направление от персоналния доктор.

Лимфедемът е единствено изявата на цяла палитра от нарушени процеси в съдовата система и организма като цяло и на процедура съставлява мултидисциплинарен проблем. Първа клиника по физикална и рехабилитационна медицина на ВМА разполага с една от най-съвременните апаратури, която разрешава неограничени благоприятни условия за индивидуализиран метод и е в поддръжка към създадената в клиниката истинска сложна методика
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР