На 25 ноември вечерта возилото на изпълнителката беше задигнато под

...
На 25 ноември вечерта возилото на изпълнителката беше задигнато под
Коментари Харесай

Бивш любовник поръчал да откраднат колата на Юнона

На 25 ноември вечерта возилото на изпълнителката беше отмъкнато под терасата на дома й в София единствено денонощие откакто Юнона се завърна от Австралия, откъдето пък разгласи, че е получила предложение за брак от приятелят си – загадъчен предприемач. Според описа на Юнона, камерата за видеонаблюдение, инсталирана на видно място под терасата й, не стреснала дръзкия крадец, който маскиран с шапка и с качулка на главата отключил нейния „ Хюндай “ и си тръгнал с автомобила.

„ След завръщането ми от най-красивата страна Автралия в нашата мащеха България, поканих своето семейство да ми гостува и те пристигнаха от Стара Загора. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването... Колата беше спряна тъкмо под терасата ми и гледана от видеонаблюдение. Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса и ме попитаха по кое време съумях да я преместя в гаража. Изтръпнах! И дори си помислих, че се майтапят. Излязох и колата я нямаше. Видях по какъв начин единствено 2 минути по- рано мъж с шапка и качулка необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля... “, ожали се Юнона.
Реклама
Въпреки че незабавно е алармирала на тел. 112 за кражбата, автомобилът на чалгаджийката до този миг не е открит. Според полицейски източник на „ Уикенд “, столичните криминалисти проверяват група автоджамбази, ръководени от Краси Мраморския, за откраднатия електромобил на Юнона. Твърди се, че точно бандата на Мраморския е профилирана в задигането на електрически модели коли, защото разполага със скъпоструваща техника за отключването и запалването им.

Според една от версиите, които се прокрадват в ъндърграунда, похитената кола може и да не е само с претекст бърза облага за апашите, а да е ориентирана като самобитно възмездие към Юнона. „ Върви слух, че певицата е вбесила бивше свое гадже – крими престъпник, гравитиращ към Краси Мраморския, който поръчал да откраднат колата й за възмездие. Онзи прочел в интернет, че Юнона ще се дами, откакто получила предложение за брак от милионер на яхта в Сидни и решил да я накаже, като й открадне автомобила “, дава публичност на мълвата за същинската причина за отмъкнатото возило на неуморната труженичка на микрофона благонадежден източник.
Реклама
Слухът гласи, че допреди към година певицата е поддържала бурна интимна връзка с радомирския престъпник Гената Жабето, апетитен като дясна ръка на Краси Мрамоския. Според полицейски източник на „ Уикенд “, Гената Жабето от години се е утвърдил в подземния свят като търговец №1 на крадени авточасти. В случаите, в които бандата на Краси Мраморския е получила поръчка от чужбина за съответен модел безценен автомобил, който успее да задигне, рамата и шасито на возилото се пренабиват в автоморгата на Жабето, който даже пребоядисва откраднатия модел и го трансформира в съвсем неразпознаваем нов експонат.

Впоследствие колата се кара към Варна и се дава на известния крадец Пламен Косара, който я пласира към Русия като кола-двойник. Мраморския работи и с различен занаятчия на коли-двойници – Бойса от Свиленград, който пласира част от откраднатите возила към Турция и арабския свят. Според полицейски източник, Юнона е икономисала в показанията си пред криминалистите за отминалата любовна връзка с Гената Жабето, която, разправят, завършила злополучно. Из Радомир се шушука, че любовната спекулация сред фолкпевицата и търговец №1 на крадени авточасти била разтурена след колосален скандал и даже физическо нахлуване над Юнона от брачната половинка на бандита.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР