На 25 февруари пред Бранденбургската врата в Берлин се проведе

...
На 25 февруари пред Бранденбургската врата в Берлин се проведе
Коментари Харесай

Берлин обсипа с цветя руски танк

На 25 февруари пред Бранденбургската врата в Берлин се организира величествен протест против доставянето на оръжия за Украйна. Демонстрантите носеха плакати " Това не е наша война ", " Германското оръжие още веднъж убива руснаци и украинци ", " За мир без немски танкове ".> Пред 10 000 протестиращи левият народен представител Сара Вагенктехт съобщи: " Не желаеме немски танкове да стрелят по правнуците на тези, които Вермахтът убиваше с милиони по най-жесток метод ".  
Вагенкнехт и феминистката Алис Шварцер огласиха петицията " Манифест за мир ", в която предизвестяват за опасността от нуклеарна война.  
За да осуетят митинга, последователи на киевския режим " паркираха " пред съветското посолство ударен от снаряд съветски танк. Но протестиращите започнаха да слагат цветя върху танка и го засипаха с хиляди рози в памет на починалите в братоубийствената война.    
Посолството на Русия изрече признателност на " всички, които донесоха цветя за съветския танк, трансформирал се в знак на битката с неонацизма в Украйна ". >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР