На 24 юни 2022 г. Япония публикува резултатите от едногодишен

...
На 24 юни 2022 г. Япония публикува резултатите от едногодишен
Коментари Харесай

Стотици НЛО са забелязани над Фукушима през последната година

На 24 юни 2022 година Япония разгласява резултатите от едногодишен проучвателен Проект за НЛО, извършен от Международната лаборатория за НЛО – единственият проучвателен институт в Япония за неидентифицирани летящи обекти.Ръководителят на лабораторията споделя, че за една година – от юни 2021 година до юни 2022 година – неговите откриватели са записали 452 наблюдения на сходни на НЛО в региона на Иномачи.От тези наблюдения 125 са съпроводени от фотоси, а 24 са съпроводени от видеоклипове. От тях четири се оказват доста безапелационни. Колекцията включва и фотография, направена през 2018 г.Но, най-забележителното е, че Иномачи се намира в префектура Фукушима, единствено на няколко километра от мястото на известната злополука на атомната електроцентрала, породена от земетресението през 2011 г.Възможно ли е да има връзка сред Фукушима и наблюдението на доста НЛО в региона? Всъщност, от десетилетия Иномачи се счита за най-активното място на НЛО в Япония. Има даже версии, че точно НЛО, а не земетресение, е предизвикал случая във Фукушима.
Международната лаборатория за НЛО е открита в Иномачи на Световния ден на НЛО на 24 юни 2021 година по самодейност на Такехару Миками, основен редактор на японското списание за паранормални феномени “Му ”.Той незабавно стартира да наема откриватели, които да проучват и проверяват отчети за НЛО в региона, където се следи необяснима интензивност от 70-те години на предишния век.

 1 - Стотици НЛО са видяни над Фукушима през последната година
През тези години локалните поданици стартират всеобщо да оповестяват за наблюдения на светещ обект с форма на конус над град Иино, покрай планината Сенганмори, който в този момент е предградие на Фукушима.Четете още: Американският флот призна за голям брой наблюдения на НЛОУфологът Цугио Киношита е свидетел на НЛО в планината през 1972 година, когато е там с четирима другари. Той има вяра, че извънземните са се пробвали да осъществят контакт с тях, с цел да оповестят за съществуването си.Историите на НЛО в този район стартират преди два века. Има исторически документ от началото на XIX век, че обект със странна форма е открит край крайбрежията на североизточната префектура Ибараки, където се намира планината Сенганмори. От този обект излиза бледа жена, която приказва на чужд език и държи в ръцете си чудноват предмет.Много локални хора имат вяра, че самата планина Сенганмори, която наподобява малко на конус, е изкуствено издигната антична пирамида.Има и голям брой известия за други необикновени събития в региона, като погрешно функциониращи компаси и други аномалии със мощно магнитно поле.Всичко това кара мнозина да спекулират, че Сенганмори е извънземна база или най-малко предупредителен маяк за извънземни пътешественици. Многобройни наблюдения на НЛО в региона, в това число скорошни, поддържат тези изказвания.В Иномачи има толкоз доста очевидци на НЛО, че през 1992 година там е открита Интерактивна зала за НЛО – голяма стая, съдържаща елементи и фотоси, сбирка от почти 3000 материала, дарени на залата от починалия уфолог Киничи Арай.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР