На 24 ноември, вторник ще има разкъсана висока и средна

...
На 24 ноември, вторник ще има разкъсана висока и средна
Коментари Харесай

Времето утре - 24 ноември

На 24 ноември, вторник ще има раздрана висока и междинна облачност, след обяд от север на юг ще понижава до слънчево време. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в източната половина от страната - от север-североизток, към края на деня ще отслабне. Дневните температури едва ще се намалят. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Красимир Стоев.
През идващите два-три дни ще бъде съвсем безшумно. В планинските региони ще бъде слънчево и ще се затопля. В равнинната част от страната заран на доста места ще е мъгливо или с ниска облачност, само че денем в множеството региони видимостта ще се усъвършенства, облачността ще се раздира и понижава до слънчево.
 Седмична прогноза за времето за 22-29 ноември Седмична прогноза за времето за 22-29 ноември
В понеделник и вторник над цялата страна ще има променлива облачност. Валежи от дъжд и от сняг не се чакат. Минималните температури щ...
По-трайни ще бъдат мъглите по поречието на Дунав и в западната и централната част на Дунавската низина. Дневните температури там ще остават по-ниски, от 2° до 6°, в останалата част от страната ще доближават 11°-15°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР