На 24 февруари в София във футболен комплекс „Мир и

...
На 24 февруари в София във футболен комплекс „Мир и
Коментари Харесай

Благотворителен турнир по джитбол в помощ на две прекрасни създания

На 24 февруари в София във футболен комплекс „ Мир и дружба “ ще се организира благотворителен шампионат по джитбол. Събитието се провежда от фондация „ От Всеки По Малко “, а идеята е да помогнем на Цветелина Вълканова и двумесечната Мартина Петрова в битката им за по-добър живот.

Всеки, който има предпочитание да се включи в надпреварата, може да употребява платформата на vambos.com и да сътвори тим, да се запише за даденото събитие или да написа на e-mail: [email protected]. Може да позвъните и на телефон +359 896 375 999 до 20.02.2018г.

Цветелина Вълканова е един мощен войник. От 14 години е парализирана в резултат на височинна гръбначно-мозъчна контузия. От към 7 години тя възръща отчасти чувствителността си и стартира да изпитва доста мощни болки. С времето стартират изкривявания, които нарастват с всеки минал ден. От доста години насам, откакто в България не се намират лекари, които да ѝ оказват помощ, тя търси вяра в чужбина и едвам преди месец намира един български доктор в клиника в Дортмунд. Той ѝ дава вяра, че още веднъж може да се върне към по-нормален метод на живот. За жал, както всички знаем, тези интервенции не са евтини и на нея са ѝ нужни 18 000 евро.

Мартина Петрова е едно малко ангелче, на което още на два месеца слагат тежка диагноза - остра лимфобластна левкимия. Родителите ѝ живеят в Банско и се принуждават да дойдат в София, с цел да може да се лекува в 5-та градска болница. Семейството наема апартамент наоколо до болничното заведение, като майката остава с дребната тук, в София, а бащата Ангел пътува всеки ден, тъй като работи в Банско и се грижи за по-голямата им щерка. Мартина няма избрана сума за лекуване, само че фамилията е със междинен приход, а сега са им нужни по най-малко 2500-3000лв. на месец за всички спомагателни разноски около лекуването.

Всеки, който желае да поддържа акцията, може да заповяда на шампионата на 24.02.2018г. Моля споделяйте събитието, с цел да можем по-бързо да помогнем на тези прелестни хора да се оправят със своите борби в живота.

Всеки, който желае да помогне в допълнение, може да се включи и по банкова сметка или paypal.

Банкова сметка за набиране на финансови средства за двете деца:

Титуляр: Фондация От всеки по малко

Първа Инвестиционна Банка АД

IBAN: BG52FINV91501016978036

IQ Разпл. сметка в лв.

PayPal: [email protected]

Турнирът ще се организира в вид – групова фаза с по 4 тима, и затова елиминационни кръгове до край. Ще се играе по една среща сред тимовете. Правилата ще са като общоприетите правила при джитбола. Един тим се състои от двама играчи. Таксата за тим е 30лв. Можете да се регистрирате за присъединяване на:

E-mail: [email protected]

Tелефон: 0896 375 999

Платформата за образуване на събитието Vambos се дава изцяло гратис в името на идеята. Регистрирайте вашия тим на vambos.com
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР