На 22 и 23 февруари 2018 г. в Националния дворец

...
На 22 и 23 февруари 2018 г. в Националния дворец
Коментари Харесай

Университети и бизнес обсъждат сътрудничеството си в София

На 22 и 23 февруари 2018 година в Националния замък на културата (НДК) в границите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз ще се състои форумът „ Университети-бизнес “, оповестиха от пресцентъра на МОН.

Темата на десетото му издание е съдействието сред висшето обучение и частния бранш като движеща мощ за рационализация и напредък. Форумът събира български и задгранични представители на висшето обучение, бизнеса, локалната и районна власт и ще даде опция за обмяна на опит, шерване на положителни практики и търсене на нови хрумвания за бъдещето. Събитието ще се концентрира върху тематики, свързани с ръководството на висшите учебни заведения, тяхната роля и тази на бизнеса в развиването на районите и за стимулиране предприемачество измежду студентите.

Зам.-министърът на образованието и науката Петър Николов ще открие събитието, което се провежда от Европейската комисия в партньорство с Министерство на образованието и науката на България, Българска Стопанска Камара и Съветa на ректорите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР