На 22 декември служителите на Главна дирекция Гранична полиция“ честват

...
На 22 декември служителите на Главна дирекция Гранична полиция“ честват
Коментари Харесай

Петър Тодоров: Служителите от Гранична полиция са героите на тази година

На 22 декември чиновниците на Главна дирекция " Гранична полиция “ празнуват своя професионален празник. На тази дата се навършват 135 години от обнародването на първия у нас Закон за пограничната стража.

В знак на респект в 10:00 часа бяха положени венци пред Паметника на починалите при осъществяване на служебния им дълг служители на реда в градинката при църквата " Св. Седмочисленици “, предава кореспондент на Sofia24.bg .

" Честит празник на сътрудниците от гранична полиция. Нека да отдадем своето почитание и признателност на хилядите сътрудници от Гранична полиция, които са героите на тази година и времето обратно също, което е извънредно тежко за тях с риск на живота и здравето си - те охраняват границата на България, границата на Европейски Съюз. Нека да отдадем респект към тези почтени мъже и да сведем глави за сътрудниците, които за жалост, изпълнявайки служебния си дълг, изгубиха живота си ", разяснява пред публицисти Петър Тодоров, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Случаят край Трън с обгорелите тела на трима мъже

" Министерство на вътрешните работи ревизира всички дейности и сигнали, има формирано и досъдебно произвеждане, има назначени голям брой експертизи, които ще се произнесат за повода, характера на пострадванията и ще бъде открита повода за гибелта ", разяснява Тодоров.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР