На 21 септември 2023 г. (четвъртък) 8 партии и организации

...
На 21 септември 2023 г. (четвъртък) 8 партии и организации
Коментари Харесай

Осем партии и организации се присъединяват към лявата местна коалиция „БСП за България“

На 21 септември 2023 година (четвъртък) 8 партии и организации ще се включат в образуваната преди дни необятна лява локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за взаимно явяване на изборите в София и поддръжка за кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на Столична община. Това оповестиха от БСП-София.

Към МК „ Българска социалистическа партия за България “ ще се причислят Политическа партия „ Нова Зора ”, Политическа партия „ Европейска сигурност и интеграция “, Политическа партия „ Съюз на отечеството “, Политическа партия „ Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “, СП “Български път “, Национално придвижване „ Народна мощ “, Движение „ Хан Кубрат “ и Сдружение „ Солидарна България “.

Участниците в необятното ляво обединяване си слагат за цел да отстояват и спомагат за провеждането на демократични и почтени избори, гарантиращи свободната воля на българските жители, както и да отстояват общи възгледи, позиции и дейности по време на предизборната акция в Столична община.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР