На 20 юни, неделя, започва работа по релсовия път на

...
На 20 юни, неделя, започва работа по релсовия път на
Коментари Харесай

Ремонт на ул. „Алабин“ от 20 юни променя градския транспорт



На 20 юни, неделя, стартира работа по релсовия път на столичната ул. „ Алабин “ сред бул. " Хр. Ботев " и ул. " Лавеле " , заради което ще има и смяна в организацията на придвижване на градския превоз.

 Участъкът би трябвало също да е подготвен наесен.

Това стана ясно при днешната инспекция кметът на София Йорданка Фадъкова на дейностите по бул. " Цар Борис III ".

Движението на заместващите рейсове по маршрута на трамвайна линия №5 продължава.

Извършва се и реорганизация на ул. " Николай Коперник " в " Слатина ", бул. " Тодор Каблешков " в " Триадица " и ул. " Шишман " в „ Средец “.

В началото на юли се планува да стартира и реорганизация на бул. " Първа българска войска ".

„ Строителните действия по бул. " Цар Борис III " се извършват в график, макар усложнения в резултат на дъждовете. Към момента са изпълнени всички демонтажни работи и следва да стартира монтажът на новия релсов път, като осъществяването ще започва, когато времето разрешава. Завършва работа по локалното южно платно на пл. „ Македония “ и в неделя, 20 юни, ще се промени придвижването, като строителните действия ще се трансферират по северното платно. Очаквам преди 15 септември локалните платна да бъдат подготвени, с цел да може да се облекчи придвижването на колите и градския превоз в региона “, сподели Йорданка Фандъкова. На инспекцията участва и зам.-кметът по направление строителство инж. Ангел Джоргов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР