На 20 ноември, в навечерието на деня на християнското семейство,

...
На 20 ноември, в навечерието на деня на християнското семейство,
Коментари Харесай

„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова помага на още три семейства да имат своя рожба

На 20 ноември, в навечерието на деня на християнското семейство, в столичния хотел “Маринела “ се организира Благотворителния Коледен бал в поддръжка на фамилии с репродуктивни проблеми под патронажа на „ Мисис България Свят 2018 “ Яна Средкова.

Яна и фондация „ Мечта за дете “ събраха над 200 посетители, които поддържаха благородната идея. Със събраните средства три фамилии ще осъществен фантазията си за своя рожба. Те получиха чекове, връчени им персонално от председателката на фондация „ Мечта за дете “ Ивелина Рускова.

Сред гостите на бала бяха адв. Биляна Тончева, Мирела Ненчова, Ева Шарлопова, Андре Токев и брачната половинка му Мария, Меги Савова, Дони Чачева, Елена Караколева, Виктория Кесаровска, Славка Занева, Евелина Макрис, Анета Паскалева, Петрана Берисот, представители на клиника Аджибадем, евродепутати, министри, лекари, юристи, известни лица от бизнеса и светския хайлайф, поискали да подкрепят благородното начинание на „ Мисис България Свят 2018 “ Яна Средкова. Силвия и Теди Кацарови зарадваха гостите със своите осъществявания. Певиците за повторно се включват безплатно в благотворителната идея.



Всички присъстващи на драго сърце и отворени сърца се включиха в благотворителния търг и участваха в набиране на по този начин нужните средства в помощ на нуждаещи се фамилии.

Вече три години от живота си, Средкова е посветила на благородната самодейност да оказва помощ на фамилии да сбъдната фантазията си за свое дете. Това не е първа сходна акция за Средкова. Зад гърба си миската има още две начинания, отдадени на двойките с репродуктивни проблеми. Една от тях към този момент се е увенчала с триумф и първото бебе заченато благодарение на Яна и Фондация „ Мечта за дете “ – Калоян радва своите родители.

Яна Средкова е омъжена, има три деца и мечтае за още едно. Тя развива сполучлив бизнес със със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bsket.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР