На 20-ия ден след излизането си от ареста 21-годишната танцьорка

...
На 20-ия ден след излизането си от ареста 21-годишната танцьорка
Коментари Харесай

Танцьорката, помела 10 коли в Пловдив, разби носа на момиче в дискотека

На 20-ия ден след излизането си от ареста 21-годишната танцьорка Габриела Медарова, която пияна и надрусана потроши 10 коли в Пловдив, разруши носа с пестник на студентка. Инцидентът е станал в пловдивска дискотека на 9 против 10 май, където 21-годишната Катя Андреева чествала с другари рождения си ден.

В заведението била и Медарова с гаджето си Пламен Николов - Пачо с техни близки. Двете компании били на разнообразни маси и пострадалата твърди, че въобще на са се познавали. Рожденичката се веселила и към 3 часа след среднощ със своя другарка отишли до тоалетната.

"Другото момиче влезе в една от кабинките, а аз останах да я изчакам. Вратата на прилежащата тоалетна се отвори, от нея излязоха момче и момиче. Видях по какъв начин една татуирана ръка се насочва към лицето ми ", споделя Катя Андреева пред пловдивския уебсайт "Трафикнюз ".

След удара с пестник, нанесен в носа й от Габриела Медарова, студентката чула момчето да крещи: "Полудя ли? Защо го направи? ". Ангелова паднала, от носа й текнала кръв. На помощ се притекла друга двойка. Охраната на заведението разкрила нападателката. Оказала се Гебриела Медарова, която дни преди този момент плака в съда и молеше да бъде пусната от ареста, с цел да продължи образованието си. В момента тя е на независимост под парична гаранция от 5000 лв..

Пристигнали полицейски патрул и кола за спешна помощ, която откарала момичето в незабавния център на УМБАЛ "Св. Георги ". Лично дежурният офицер е придружил потърпевшата. След оказаната й помощ, Катя Андреева и приятелят й отишли във Второ районно управление (на МВР) да пуснат сигнал. Там към този момент била Габриела с гаджето си и още няколко души от компанията им. Танцьорката се оправдавала, че без да желае блъснала с вратата момичето. По сходство в правосъдната зала, Медарова се разревала и взела да се извинява пред униформените.

Пострадалата твърди, че не познава нападателката си и няма причина да я удря. За второкурсничката от Пловдивския университет е необяснима експанзията на 21-годишната Медарова. При отвеждането й в полицията тя заплашила приятелката на Катя, че и нейният нос ще разбие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР