На 20 декември Слънцето е в тригон с Уран (влияние

...
На 20 декември Слънцето е в тригон с Уран (влияние
Коментари Харесай

Възприемайте знаците, които съдбата ви изпраща днес

На 20 декември Слънцето е в тригон с Уран (влияние до 23.12.) Добър интервал за обществено говорене, изнасяне на лекции, срещи, брифинги, уеб-семинари, за градивна замяна на отзиви.

Полезно е да поддържате връзка с другари, привличане на съидейници и спонсори. Време, в което се появяват ексцентрични хрумвания. Периодът е удобен за подписване на покупко-продажби и контракти, за определяне на връзки с управлението, авторитетни хора, за посещаване на формалните инстанции. По-лесно могат да се намерят спонсори.

Луната е в символ Телец до16:36ч. като от самото начало се движи на луфт и е неефективна. Нищо ново да не се стартира. Не подписвайте контракти, не купувайте скъпи движимости. Може да довършвате започнатото, да се занимавате с ежедневната си работа или да почивате.

Хората са благоразумни и спестовни. Емоциите се забавят, появява се възприятие за надеждност и непоклатимост. Трудно е да накарате някой да предприеме дейни дейности. Необходимо е да се управлява апетита и да не се поддавате на мързел. По-добре е да се въздържате от взимане на сложни решения, рискови и рисковани действия.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета. Не би трябвало да се пробиват уши или да се вадят сливици. Нежелателно е да се стартират нови медикаменти. Да не се лекуват и вадят зъби, с изключение на при незабавни случаи. Може да стане по-голям проблем.

Луната влиза в символ Близнаци в 16:36ч.

Продължава 13 лунен ден от 14:48ч на 19 декември до 15:23 на 20 декември.

Приятен и спокоен ден. Този лунен ден е предопределен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за съществени каузи и всевъзможни инициативи, само че уместно време да завършвате започнатото.

Днес е належащо да сте търпеливи, толерантни, да се научите да възприемате знаците, които ориста ви изпраща. Ако към вас се върнат остарели другари, хора от предишното, възобновят се връзки и контакти, които са били прекратени преди доста години, това значи, че в предишното не сте изчистили някакви кармични връзки, не сте си отработили дилемите и в този момент би трябвало да го извършите. Отнасяйте се към това деликатно. Всеки човек би трябвало да се освободи от товара на предишното, с цел да може да се движи напред. 13-ия лунен ден е интервал на изчистване от непотребни неща, мисли, хора.

Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Може да се подстригвате до 15:23ч, само че в случай че го вършиме сами. Не ходете във фризьорски салон, не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 15:23 на 20 декември до 16:05ч на 21 декември.

Най-мощният ден от лунния месец. Ден на мощни, решителни дейности. Днес можете трагично да повлияете на събитията. В този ден би трябвало да се вслушвате в препоръките, даже от странични хора - те могат да бъдат доста потребни.

Сега към този момент можете да стартирате нови инициативи. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Избягвайте пасивния метод на живот. Ако не употребявате силата, която Луната ви дава, тя ще бъде на вятъра пропиляна.

В този лунен ден може да нямате въодушевление, самочувствието ви да е влошено. Музиката работи изключително благотворно върху положението на душата.

Секс – Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където още не сте го правили и по метод, по който не сте го правили.

Подстригването (след 15:23ч) може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден.

Днес е 5 безоблачен ден – Благоприятно е мълчанието. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не би трябвало да има спорове, в случай че се скарате, дълго време ще останете по този начин, по тази причина проявявайте схващане. По-добре е д
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР