На 20 декември от 20:00 часа в Зала 1 на

...
На 20 декември от 20:00 часа в Зала 1 на
Коментари Харесай

“Спомен НЛО” на 20 декември в зала 1 на НДК

На 20 декември от 20:00 часа в Зала 1 на НДК ще състои концерт-спектакъл “Спомен НЛО ” , който ще сплоти най-качествените музикални и комедийни творби на именитата групировка НЛО в настояща драматургична структура.
Спектакълът е по сюжет на Димитър Стоянович и под режисурата на Лъчезар Аврамо в, с музиката на Стефан Димитров и стиховете на Живко Колев и Недялко Йорданов.
В спектакъла ще вземат участие Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Антон Радичев и други известни артисти, свързани с историята на известната музикална група, след това и телевизионно предаване.
С този план екипът на “Спомен НЛО ” се завръща във времето на качествените и  непретенциозни хумористични излъчвания, с които поколението на 90-те години и техните деца бяха привилегировани да израснат. Общата цел и задача е да се предизвика още веднъж интереса към положителното наличие и свободните форми на изложение.
Специално за събитието ще бъдат основани видео импресии - специфичен акцент и отдаване на респект към починалите членове на екипа Велко Кънев и Петър (Чочо) Попйорданов.
Билети за събитието можете да закупите онлайн от https://epaygo.bg , както и от билетен център НДК. 

“Спомен НЛО ” се организира с поддръжката на Столична община.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР