На 2-ри юли започват тържествата по случай платинения юбилей на

...
На 2-ри юли започват тържествата по случай платинения юбилей на
Коментари Харесай

Без Хари, Меган и Андрю на юбилея на кралицата

На 2-ри юли стартират тържествата по случай платинения празник на кралица Елизабет II. Няколко членове на кралското семейство обаче няма да застанат до нея за обичайното разкриване на празненствата и фотография на балкона на двореца Бъкингам. Принц Хари и брачната половинка му Меган няма да участват на 70-годишнината от възкачването на трона на монарха.

 

Говорител на кралицата изясни, че единствено публично високопоставени членове на английското кралско семейство могат да вземат участие във военния церемониал в чест на монарха и да заемат някаква роля по време на тържествата. След като херцогът и херцогинята на Съсекс се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020, те могат да участват на юбилея, само че не и да вземат участие в кралските действия.

 

Това важи и за сина на кралицата - принц Андрю. Херцогът на Йорк се отдръпна от публичния живот като кралска персона през 2019 година след необятно осмивано изявление за Би Би Си, в което се опита да се оправдае за обвиняването, че е направил полово посягане над малолетна.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР