На 19 септември, понеделник, Българската национална телевизия ще излъчи на

...
На 19 септември, понеделник, Българската национална телевизия ще излъчи на
Коментари Харесай

БНТ ще излъчи траурната церемония за погребението на кралица Елизабет II пряко от Лондон

На 19 септември, понеделник, Българската национална телевизия ще излъчи онлайн от Лондон траурната гала за погребението на кралица Елизабет II. Специалното студио „ КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II – ПЪТЯТ КЪМ ВЕЧНОСТТА “ с водещи Евгения Атанасова и Йоана Левиева-Сойерзапочва в 12:30 ч. по Българска национална телевизия 1 незабавно след обедната емисия „ По света и у нас “.

 

Като социална телевизия и формален сътрудник на BBC, Българската национална телевизия ще обезпечи на феновете пълномащабна картина на това историческо събитие, показвайки детайлно всеки миг от траурната гала. По този метод само феновете на Българска национална телевизия 1 и посетителите на новинарския уебсайт на Българска национална телевизия, BNTNEWS.BG, ще имат опцията да се допрян в цялостна степен до атмосферата в английската столица и да съпреживеят дружно с целия свят страстта, която ще бележи този незабравим ден.

 

За да преведат феновете през всички стъпки по време на церемонията, да опишат за тяхната символика и значителност, както и да споделят детайлности за траурните ритуали, които ще бъдат изпълнени, в студиото „ КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II – ПЪТЯТ КЪМ ВЕЧНОСТТА “ ще гостуват най-хубавите познавачи на английската монархия. Дипломати, историци и експерти по етикет и протокол, които вземат участие в телевизионни излъчвания единствено в моменти, които маркират вечно и окончателно историята – като деня на погребението на кралица Елизабет II.

 

Зрителите на Българска национална телевизия 1 и посетителите на BNTNEWS.BG ще видят и извънредно изявление с кралския биограф Матю Денисън, създател на най-новата биография на кралица Елизабет II. Известен с изключителната си точност и майсторство, хроникьорът Матю Денисън наблюдава детайлно живота и ръководството на кралица Елизабет II в една ера на невиждани обществени и политически промени.

 

Гледайте специфичното студио „ КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II – ПЪТЯТ КЪМ ВЕЧНОСТТА “ на 19 септември от 12:30 ч. по Българска национална телевизия 1 и на

   Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:   Фейсбук:  Instagram:  LinkedIn:  TikTok: Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube: 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР