На 19 април в 14:13ч е ПЪЛНОЛУНИЕ в знак Везни.

...
На 19 април в 14:13ч е ПЪЛНОЛУНИЕ в знак Везни.
Коментари Харесай

Най-мощният енергиен ден на месеца

На 19 април в 14:13ч е ПЪЛНОЛУНИЕ в символ Везни. Акцентът ще бъде върху връзките и партньорството. Обезателно мислете преди да говорите. Бъдете търпеливи и сдържани, уважавайте възприятията и желанията на сътрудниците си. Проявявайте деликатност и бъдете дипломатични. Този ден изисква повече внимание, нараства вероятността от неточности, произшествия, пострадвания, спорове.

Луната е в символ Везни до 15:42ч.

При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Снижена е вероятността от спорове, разногласия. Лесно се вършат взаимни отстъпки.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Луната се движи на луфт от 14:13ч до 15:42ч и минава в символ Скорпион. В този период не е добре да се стартира нищо ново.

Продължава 14 лунен ден до 20:15ч на 19 април (от 19:02ч на18 април)

Един от най-мощните и мощни дни от месеца, той също се счита за доста благополучен.Хубаво е да се стартират нови каузи (вземете под внимание обаче празния курс на Луната), ще бъдат сполучливи. Идеално време за взимане на значими решения. За пасивните хора не е удобен деня. Сега не е време за отмора. Подходящо време за всевъзможен тип другарство.

Енергията дневно я може да повлияе върху настроението.Не би трябвало да оставяте на негативните усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са интензивността, действието и физическото натоварване. Хората желаят да кажат нещо, само че не смеят да го създадат. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте деликатно какво ви споделят.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт и строителство. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Да се понижи приема на вода и други течности. Сега те натоварват организма, по тази причина се предлага изсъхнало недояждане. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Секс - Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме на разнообразни места.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Следва 15 лунен ден от 20:15ч на 19 април до 21:27ч на 20 април

Днес е 30 безоблачен ден – Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Не се предлага дейна работа. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Не е удобно за многочислени контакти, за празни приказки и напразно превозване на времето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР