На 18-ти юли се проведе второто от поредица специални събития

...
На 18-ти юли се проведе второто от поредица специални събития
Коментари Харесай

Ева Веселинова: Искам да бъда част от хората, които променят нещата към по-добро

На 18-ти юли се организира второто от поредност специфични събития на Edna.bg -  " Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра ". Вълнуващото събитие на уеб страницата ни събра стотици посетители - популярни лица от светския и медиен живот, както и част от нашите прелестни читатели. Днес oтново повдигаме завесата, с цел да ви споделим най-интересните моменти от лятното ни събитие. 

Пред камерата на Edna.bg застана специфичният ни гост – лъчезарната журналистка Ева Веселинова , която ни описа за близостта с нейните почитатели и за това какво е значимо за нея като жена със мощно наличие в обществените мрежи. 

 една фотоси Edna.bg

Ева, която работеше по разрешаването на разнообразни публични нередности в предаването " Господари на ефира ", признава, че и до през днешния ден хората я търсят с въпроси и молби за помощ.

" Аз се веселя за това, тъй като ми оказва помощ да оказвам помощ самата аз на доста хора, " – споделя тя. 

Ева споделя също, че приема почитателите си като равни на нея, само че това от време на време не ѝ носи позитиви. " Често се случва те да злоупотребяват с това и да навлизат търде доста в персоналното ми пространство. " – сподели Ева. 

Въпреки това за нея най-важото е човек да може да сътвори позитивна смяна към себе си. 

" Иска ми се да бъда част от хората, които трансформират нещата към себе си към по-добро - дали ще е с една усмивка, дали ще е с нещо положително, което върша... " – сподели още тя. 

Кой е първият миг, в който е почувствала въздействието си като инфлуенсър и би ли сменила живота си с този на друга известна дама – разберете във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР