На 18 и 19 март ще се проведе второто издание

...
На 18 и 19 март ще се проведе второто издание
Коментари Харесай

Кариерно събитие среща млади професионалисти с водещи работодатели онлайн

На 18 и 19 март ще се организира второто издание на онлайн събитието за кариерно насочване - Кариерно Сафари, проведено от съдружие " Тук-Там ”. Целта на уредниците е да оказват помощ на студенти и млади експерти с опит в чужбина да започват сполучливо своята кариера, като ги срещнат с динамични и новаторски компании в България.
Участниците в събитието ще могат да изберат сред 6 кариерни посоки: финанси, инженерство, ИТ, продажби, човешки запаси и маркетинг. Във всяка кариерна пътека претендентите ще се срещнат с водещи компании, ще чуят вдъхновяващи лекции от потвърдили се експерти и ще могат да си изградят по-добра визия за опциите за развиване в определената от тях сфера. Освен че ще имат късмет да изградят скъпи професионални контакти с представители на фирмите, участниците ще могат и да потвърдят своите познания посредством интерактивни куизове.  А най-добре представилите се участници ще получат като премия наставнически срещи с опитни специалисти от фирмите и други изненади.
 Признаци, че сте на точното работно място Признаци, че сте на точното работно място
Дали да продължа да работя в същата компания? Това е въпрос, който все някой ден ще си зададете, в случай че още не сте го създали. Как да разбе...
Този формат за кариерно насочване дава опция на младите експерти да изградят качествени връзки с бизнеса, да опознаят по-добре естеството на работата и да подкрепят кариерното си развиване по един по-нестандартен и занимателен метод. Чрез директен достъп до евентуални работодатели в другарска атмосфера, бъдещите претенденти ще могат да преценяват дали специалността, към която са се насочили, е подобаваща за тях. Компаниите също ще извлекат доста изгоди от събитието – ще се срещнат с стимулирани млади гении, ще схванат какви условия към работодателите имат те и ще могат да ревизират знанията им.
Участниците във формата ще имат опцията да получат и скъпи препоръки за развиването на кариерата си в специфични сесии с специалисти в региона на кариерното насочване.
Кариерно Сафари е ориентирано към последващи или приключили студенти в чужбина, търсещи развиване в България, някогашни и сегашни " Еразъм ” студенти, студенти, минали най-малко един учебен срок в непознат университет и млади експерти с опит до 3 години отвън България. Събитието е изцяло гратис, само че регистрацията е наложителна. Повече информация за програмата и кандидатстването може да откриете тук: https://tuk-tam.bg/safari.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР