На 18 април Кремъл съобщи за посещението на в окупираната

...
На 18 април Кремъл съобщи за посещението на в окупираната
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия реорганизира войските си заради големи загуби

На 18 април Кремъл заяви за визитата на в окупираната от Русия Южна Украйна . Използвайки съветското изписване на украинската река Днепър, в прессъобщението се показва, че президентът е посетил " Днепърската група войски ". Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че това е едно от първите споменавания на съществуването на Днепърска група войски. Русия употребява термина " група войски " по характерен метод, обозначавайки огромно, проведено по задания оперативно формирование, прецизират от английското МО.
 В Русия се карат за броя на жертвите си
В Русия се карат за броя на жертвите си

ФСБ твърди, че не са броени убитите от Росгвардия, наемниците на Вагнер и други, с цел да не тревожат Путин с доста жертви

Те напомнят, че при започване на нашествието съветските сили са били проведени в групи войски , всяка от които е била причислена към съответните военни окръзи в Русия, да вземем за пример Западната и Централната група войски.

Съществуването на явно нова, Днепърска група войски допуска, че първичната организация на съветските сили се е изменила, евентуално заради огромни загуби , показват от английското разузнаване.

Според тях задачата на Днепърската група войски евентуално ще е да пази южния бранш на окупираната зона и най-много югозападния фланг, чиято граница сега е маркирана от река Днепър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР