На 17 и 18 юли осем любими банди от актуалната

...
На 17 и 18 юли осем любими банди от актуалната
Коментари Харесай

На 17 и 18 юли Rebel Rebel събира почитателите на алтернативната музика

На 17 и 18 юли осем обичани банди от настоящата различна музикална вълна ще възпламенят дружно фитила на Rebel Rebel в “Маймунарника ”. 

Само седмица след представянето им във френски радиостанции - ALI, Me And My Devil, No More Many More, NiB: Now in Bulgaria, Stop the Schizo, Jin Monic, Lek City Case и американците TROPE излизат на една сцена за два концерта в София за Rebel Rebel .

Това е музикално събитие с осем концерта в два следващи дни в Маймунарника, което няма искания да се назовава „ фестивал “. Събитието носи в генезиса си особеното революционно положение на чистия дух – с протест в мислите и музиката, шир в съзнанието и искрено другарство на свободните актьори, обединени към.

“В момента в действителност се намирам в дебрите на самостоятелната музика, която за мен самата е главната музика. Аз по този начин я усещам. В момента тази зона ми е удобна и в същото време пъклен предизвикателна, тъй като не се удовлетворявам да върша това, което съм правила толкоз време, само че да го върша за нещо, което обичам, а се пробвам да надградя този детайл ”, споделя Деница Славова

“Това, което ми се искаше да върша в един миг е да работя за тези, които не са достигнали до този мейнстрийм и до тази аудитория, до която заслужават да доближат ”, споделя тя.

В момента групите в рустъра на Projector Plus са осем, като едната е американската тайфа TROPE, които идват от Калифорния.  

Чуйте целия диалог на Петя Калнакова и Мартен Роберто с Деница Славова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР