На 17 февруари тази година една от най-известните риалити звезди

...
На 17 февруари тази година една от най-известните риалити звезди
Коментари Харесай

Пари при пари отиват: Тя каза "да" за четвърти път! Парис Хилтън се сгоди за милионер

На 17 февруари тази година една от най-известните риалити звезди и бизнесдами, Парис Хилтън, навърши 40 година Но единствено часове по-късно стана ясно и друго - тя се е сгодила за приятеля си Картър Риъм:

Виж още: Кит Харингтън и Роуз Лесли станаха родители! Звездите от " Игра на тронове " - " доста, доста щастливи "

Годежът е пристигнал няколко дни преди рождения ден на Парис - на 13 февруари. Бизнесменът е предложил на приятелката си на частен остров, където двамата решили да честват и Св. Валентин, и рождения ден на Хилтън.

Виж още: Инфлуенсър шокира с фотосесия, с цел да " изпита " възприятието на бременността

Парис Хилтън и Картър Риъм са дружно от година. Двамата са на една и съща възраст. За Парис това е четвърти годеж. Преди това тя е казвала " да " на модел, милионер и артист. 

На фотографията от годежа виждаме огромния елмаз, който е избрал Риъм за бъдещата си брачна половинка. Vogue означават, че той е планиран от Жан Дусе - пра-правнук на Луе Картие. 

Виж още: Живот след Белия дом: Мелания гневна на новата Първа дама

" Вълнувам се за новата глава от книгата на моя живот. Във връзката си сме равни, вършим другия по-добър човек. Заслужаваше си чакането ", съобщи Парис Хилтън след годежа. По информация на таблоидите зад Океана събитието е отпразнувано със сестрата на Парис, Ники, и с братът на бъдещия жених.

Виж още: Кендал Дженър и лицемерието: Моделът възмути с обработени фотоси и неприятен Photoshop

Риъм е обичан вложител в Съединени американски щати. Благодарение на него са финансирани десетки стартъпи. Към момента Парис Хилтън пък ръководи магазини и произвеждане на парфюми под своето име. 

Изображение: https://www.instagram.com/parishilton/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР