На 16 юни /петък/ около 11 часа ще бъде възстановено

...
На 16 юни /петък/ около 11 часа ще бъде възстановено
Коментари Харесай

АПИ: На 16 юни се възстановява движението в платното за София в участъка от 11 - ти до 16 - ти км на АМ „Тракия“

На 16 юни /петък/ към 11 часа ще бъде възобновено придвижването в платното за София в сектора сред 11-ти и 16-ти км на Автомагистрала „ Тракия “. В момента заради гаранционен ремонт на фугите на две мостови уреди в правата, който стартира на 26 май, трафикът се реализира в двете посоки в платното за Бургас.
            От понеделник – 19 юни, ще бъде лимитирано придвижването в платното за София в региона на виадукта при 67-ми км на Автомагистрала „ Тракия “ и трафикът ще бъде пренасочен в двете посоки в платното за Бургас. Временната организация ще бъде въведена, с цел да продължи подмяната на дилатационни фуги на мостовото оборудване. При нужда в края на работната седмица – в петък, когато доста хора потеглят на път, и в неделя, когато множеството водачи се прибират към столицата, в правата ще се провежда реверсивно придвижване. Тогава ще бъдат обособявани по две ленти в посоката с натоварен трафик. Предвидено е ремонтните работи да завършат до 10 юли.
            Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване по водачите. Апелът към водачите е да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР