На 16 януари курортът отново ще бъде достъпен за зимни

...
На 16 януари курортът отново ще бъде достъпен за зимни
Коментари Харесай

Ски зона Пампорово възобновява работа тази събота 16.01

На 16 януари курортът още веднъж ще бъде наличен за зимни спортове, а операторът на ски зоната разгласи опазване на промоционалните цени на въжен превоз картите до 22 януари в това число.

През последните 5 денонощия снежните оръдия в Пампорово работят с цялостен потенциал и създават сняг по пистите. Очаква се в събота да бъдат чудесно готови и отворени най-малко 70% от ски зоната, а в идващите дни да бъдат пуснати още писти и курорта да проработи съвсем напълно.

За наслада на всички, времето най-сетне се възстановява и в курорта с изключение на неестествен сняг, през последните дни има и периодически снеговалежи, които способстват за забележителното възстановяване на изискванията за ски и сноуборд.

Цената на дневната въжен превоз карта остава 52 лева за възрастен и 31 лева за дете до 22 януари в това число, като от Пампорово АД предлагат всички гости да закупуват картите си непосредствено през новия онлайн магазин на , с цел да създадат прекарването си по-приятно, като избегнат изцяло чакането на опашки и прекарат повече време по пистите.

До 22 януари в действие ще бъде също и промоционален интервал в някои от по-големите хотели в курорта, като 5 звездните Перелик и Орловец, които ще продават с 20% отстъпка и също могат да бъдат резервирани непосредствено през онлайн магазина на Пампорово.



Освен ски и сноуборд по белите писти в курорта, посетителите могат да се възползват и от други забавни интензивности навън предлагани от Туристически Център Пампорово, измежду които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.

Следващата неделя, 24.01, от центъра провеждат второто следващо издание на събитието " Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска ", което има за цел да разпространява спорта измежду повече хора в страната, а искащите да опитат имат шанса на получат първия си урок персонално от Олимпийската ни шампионка - Екатерина Дафовска.

За настояща информация за отворени писти и работещи уреди, метеорологичната конюнктура и всичко в Пампорово следете уеб страницата и обществените канали на курорта или се обадете на 070017702.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР