На 16 и 17 май председателят на Европейската комисия Жан-Клод

...
На 16 и 17 май председателят на Европейската комисия Жан-Клод
Коментари Харесай

Юнкер и членове на ЕК пристигат в София

На 16 и 17 май ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила ще взе участие в срещата на високо ниво Европейски съюз – Западни Балкани.

Това оповестиха от представителството на Европейска комисия в България.

В София ще бъдат също заместник-председателят и висш представител на Съюза по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Федерика Могерини, комисарят отговарящ за европейската политика за съседство и договаряния за разширение Йоханес Хан и комисарят по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила.

След края на съвещанието на 17 май ръководителят Юнкер ще взе участие в взаимната конференция с министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск в Националния замък на културата, която ще се излъчва онлайн от 15:00ч по сателитния канал ЕbS+.

В четвъртък комисар Габриел ще участва в НДК на подписването на Изявление за поддръжка за Цифрова стратегия за Западните Балкани, което е по нейна самодейност. След това Мария Габриел ще се включи дружно с премиeра Бойко Борисов и Върховния представител Федерика Могерини в стратегически разговор за Западните Балкани проведен от Световния стопански конгрес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР