На 16 април, от 11.00 часа, на Витоша ще бъде

...
На 16 април, от 11.00 часа, на Витоша ще бъде
Коментари Харесай

Закриват ски сезона на Витоша с басейни, карнавални облекла и дискотека

На 16 април, от 11.00 часа, на Витоша ще бъде закрит ски сезона с доста развлечение - басейни, карнавални дрехи, дискотека и награди. „ Stavri Invitational “ се организира за първи път във Витоша. Преди това в продължение на 5 години събитието се организираше в Пампорово, като последно се организира през 2018 година Организатори са Freeski BG и Тони Черешаров (по прякор Ставри) – един от огромните ни фрийстайл и фрийрайд скиори.
Ще бъде построен басейн и всеки, който желае да „ прелети “ над ледените му води, може да го направи със ски, сноуборд, кану, кайт, МАСА, шейни.
 „ Можеш да се пуснеш по бански, можеш по екипировка, по неопрен, както ти е комфортно. Много се веселя, че тази година ще е във Витоша. Много хора ще се изненадат какъв брой сняг има на „ Алеко “, сподели в студиото на Радио София Тони Черешаров.
„ Басейнът е доста сложен за създаване, прави се от сняг. Пълним го с вода, дълъг е към 17 метра. Всяка година пускаме и видео “, добави той.
Събитието е отворено за всички искащи и не е нужна предварителна регистрация.
Тони Черешаров засегна и тематиката за неработещите ски лифтове, като към този момент е изработен и филм " Прогноза ", който преглежда казуса със затворените лифтове на Витоша.

Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР