На 16.02 официално стартира изграждането на най-новия проект от портфолиото

...
На 16.02 официално стартира изграждането на най-новия проект от портфолиото
Коментари Харесай

Да живееш до столичния Южен парк в новата сграда Boutique Residence

На 16.02 публично започва построяването на най-новия план от портфолиото на реномираната строително-инвестиционна компания - .

Луксозната постройка притегли купувачите с непреходната си локация на входа на парка в изцяло уредения кв. " Гоце Делчев " и още преди първа копка 50% от жилищата са продадени.

На откриването на строителната площадка участваха вложителите от, техният сътрудник в плана Любомир Николов, арх.Крум Сергеев и екипа му от Studio Creative, чието дело е планът и арх.Иво Диков от Elite Building - основен реализатор на постройката.

 фотоси: Luximmo

- Южен парк е първата постройка от новата серия планове от в най-високия сегмент на жилищното строителство - лимитиран брой жилища с верни форми и комфорт на обитаване, отопление на Топлоелектрическа централа и климатици, материали от най-голям клас, окачена фасада, първокласни общи елементи и асансьор KONE, алуминиева дограма, система за разтопяване на снега на гаражна рампа, контакти за ел.автомобили и други

На пешеходно разстояние ще откриете всевъзможни улеснения - супермаркети, детски градини, учебни заведения, а близостта до Южен Парк подсигурява повишение на цената на инвестицията Ви.

 фотоси: Luximmo

Налични за продажба са:
Двустайни жилища от €102 845 (без ДДС); Тристайни жилища от €186 678 (без ДДС); Гаражи от €30 000 (без ДДС); Паркоместа от €25 000 (без ДДС);
Директно от вложителя!

Без комисиона от купувача!

Гъвкави схеми на заплащане и преференциални условия за ипотечно финансиране от нашия кредитен център Super Credit!

Изберете първокачествен нов дом до най-красивия столичен парк!

За повече информация свържете се с Любин Чаков на 0882 817 565 или



* наличие на Luximmo
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР