На 15 март излиза новата книга на Евгений Тодоров "Рекет

...
На 15 март излиза новата книга на Евгений Тодоров "Рекет
Коментари Харесай

Рекет 2 се задава на хоризонта

На 15 март излиза новата книга на Евгений Тодоров "Рекет 2.Бардакът против страната ". Евгений Тодоров е прочут ефирен публицист, драматург и режисьор. И един от най-четените блогъри у нас.

Автор е на 11 книги, измежду които трансформиралата се в бестселър „ Особености на филибелийския темперамент “, „ Наръчник на носталгика “, „ Тайните писма до Бойко Борисов “ и романът „ Рекет “, претърпял три издания.

Тодоров е създател и на неповторимата серия от пет документални книги „ Запомнете Пловдив “ – остарели истории, разказани от очевидци. „ Не бях възнамерявал „ втора серия “, само че се замислих. Какво би се случило с героинята, попаднала в една необикновена среда? В компанията на проститутки. Подзаглавието „ Бардакът против страната “ подсказва накъде потегли разказът.

Изкушавах се и от обстоятелството, че някои дейности на други герои в „ Рекет “ се оказаха близки до дейностите на действителни обществени персони незабавно след излизането на романа.

Опитах се още веднъж да позная какво ще се случи в България...Този път обаче май не познах. Поне към този момент. Може би на следващия ден... Не дай си боже “, споделя създателят.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР