На 15 декември BILLA България откри втори магазин в Смолян,

...
На 15 декември BILLA България откри втори магазин в Смолян,
Коментари Харесай

BILLA България откри втори магазин в Смолян


На 15 декември BILLA България откри втори магазин в Смолян, като част от тактиката си за агресия в дребните и приблизително огромни обитаеми места. Той е ситуиран в новопостроения ритейл парк, в централната част на града – на ул. „ Белия камък “ 24. Локацията на първия търговски парк на територията на региона обезпечава комфортен достъп както за шофиращите, по този начин и за пешеходците от прилежащите жилищни квартали „ Райково “, „ Невяста “ и „ Нов център “.

Инвестицията на стойност над 2 млн. лева обезпечава построяването на магазин с обща повърхност от 1300 кв.м., оборудван с съвременна инсталация за чудесно потребителско прекарване. Посетителите ще имат опцията да избират от над 8 000 продукта с високо качество на налична цена. Сред тях попада и богато многообразие от продукти от портфолиото на веригата, в това число от личните марки Clever, BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium.

„ Ръководени от устрема да бъдем все по-близо до своите клиенти, избрахме таман „ Ритейл Парк Смолян “ за построяването на своя най-нов филиал в сърцето на Родопите. Локацията е извънредно отзивчива – в непосредствена непосредственост до Oбщината и с пряк достъп до главната пътна артерия в града – ул. „ Доктор Петър Берон “. Вярвам, че професионалното отношение на екипа и уютната атмосфера, ще трансфорат обекта в желано място за пазар на жителите и гостите на града “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Новооткритият магазин на BILLA се отличава с просторна комерсиална зала с повърхност от 1000 кв. м., оборудвана напълно с LED осветяване, както и с енергоефективни хладилни витрини с мисъл за природата. Електронни етикети заменят хартиените, като дават на клиентите цялата нужна информация за тежестта, производителя, произхода и цената на всеки продукт. За по-голямо улеснение на клиентите, с изключение на с обичайните каси, магазинът разполага и с 4 каси на самообслужване, които дават опция за по-бързо независимо сканиране и възнаграждение на покупките.

По случай откриването на най-новия си обект, BILLA ще зарадва жителите на Смолян със специфична листовка с извънредни оферти и атрактивни предложения зa необятен набор от xpaнитeлни и нexpaнитeлни пpoдyĸти. Те включват 20% отстъпка на всички продукти в отдел „ Плодове и зеленчуци “, прясно месо и печива, ястия от топлата витрина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР