На 15.09.2023г. се състоя откриването на новия сезон на Megami

...
На 15.09.2023г. се състоя откриването на новия сезон на Megami
Коментари Харесай

С бляскаво парти стартира сезон 2023/2024 Megami Club-Hotel Marinela

На 15.09.2023г. се състоя откриването на новия сезон на Megami club -  голямата звезда бе Галена , а черешката на вечерта - извънредно подобаващата за сезонa тематика - Barbie.

Клубът бе хазаин и на блестящото моминско празненство на Златка Райкова, а измежду гостите бяха Светлана Гущерова, Цецо Андреев, Момчил Спасов, Андреа и Виктория Джумпарова.

Двамата корифеи, които постоянно вършат дамите приказно красиви - Момчил Спасов и Цецо Андреев очевидно се усещаха добре в компанията на толкоз доста красиви дами и в допълнение прибавиха нюанс към моминското празненство.

Изненадващо към откриването се причислиха абитуриенти от стоматологичния факултет, които бяха завладяли всички зали на хотел Маринела. 

Megami Club постоянно е посрещал гостите си с идейни стратегии на разнообразни тематики и още веднъж направи същото, като в попълненията на ентъртейнмънта си добави международни първенци по танцова акробатика и циркови актьори.

Партито продължи до ранни зори и за жалост не съумя да побере всички искащи - от управата на клуба споделиха, че седмица преди откриването не е имало свободни места и се извиниха за неудобството на своите клиенти и другари.

През новият сезон клубът ще осъществя доста нови планове - предстоят гостувания на  чуждестранни реализатори и ще възвърне активността си и през други седмични дни с разнообразни участия и хрумвания.
           
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР