На 14 януари, когато се чества Новата година по стар

...
На 14 януари, когато се чества Новата година по стар
Коментари Харесай

Малки сурвакари „наричаха” с добри думи кмета на Банско

На 14 януари, когато се празнува Новата година по остарял жанр, децата от първите класове при Начално учебно заведение „ Св. Паисий Хилендарски”, град Банско посетиха общинската администрация в града.

Водени от шефа Евгения Тренчева, учителката Татяна Златева, музикалния възпитател Марин Бърдарев и спортния възпитател Георги Кавръков, най-малките възпитаници сурвакаха кмета Георги Икономов и насочиха своите по детски чисти пожелания за здрава и сполучлива година. След радостната тематична стратегия, първокласниците бяха поканени на диалог с управлението на локалната администрация като едни същински посетители в общината. Градоначалникът ги срещна със своята работа и им сподели знаците на града – ключа от портите на Банско, формалното знаме и формалния щемпел на курорта.

Както повелява традицията, всеки от дребните сурвакари получи торбичка с лакомства и бонбони, а в края на визитата, Икономов от своя страна им благодари и им пожела да бъдат здрави, усмихнати и отлични възпитаници, оповестиха от пресцентъра на община Банско.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР