На 14 март след заседание на общинския Щаб за предприемане

...
На 14 март след заседание на общинския Щаб за предприемане
Коментари Харесай

SPA столицата ни с мерки срещу COVID-19

На 14 март след съвещание на общинския Щаб за предприемане на ограничения срещу разпространяването на COVID-19, кметът доктор Костадин Коев издаде заповед, с която се започнаха спомагателни ограничения, отнасящи се за община Велинград.

Националният телефон 112 ще приема позвънявания с въпроси за обсега на заповедта на Министъра на опазването на здравето, на които ще дават отговор чиновници на министерството по оптимално бърз, съответен и способен метод и да бъде взето нужното решение.

На 14 март се организира изключително съвещание на Областния спешен щаб за битка с ковид COVID-19 в Пазарджик. Според взетите решения взаимни екипи от чиновници на РЗИ- Пазарджик, ОДМВР- Пазарджик и ОДБХ Пазарджик ще правят систематични инспекции на увеселителни и питейни заведения, игрални зали, нощни заведения, питейни заведения, заведения за хранене, заведения за бързо обслужване,, кафе сладкарници и други в област Пазарджик и ще наблюдават за прецизно съблюдаване на заповедта на министъра на опазването на здравето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР