На 12 януари властите в Китай официално обявиха съществуването на

...
На 12 януари властите в Китай официално обявиха съществуването на
Коментари Харесай

Спасението от Covid-19 е насред Тихия океан, засега

На 12 януари управляващите в Китай публично оповестиха съществуването на новия ковид. Само ден по-късно болестта се трансформира в международен проблем. Един случай беше засечен в Тайланд, а по-късно в Япония, Южна Корея и Съединени американски щати. Вирусът стартира последователно да се популяризира по цялата Земя, написа ББС.

В началото на април има над 1 милион публично доказани случаи на Covid-19, специалистите са сигурни, че инфектираните са доста повече. Covid-19 участва даже в страни като Непал и Никарагуа.

Докато в доста европейски страни лечебните заведения са претрупани, а смъртните случаи порастват, има ли въпреки всичко място в света, където коронавирусът още не е стъпил? Изненадващо, само че отговорът е " да ".

До 2 април общо 18 страни не са докладвали за нито един случай. Това са Комороски острови, Лесото, Кирибати, Маршалови острови, Микронезия, Науру, Северна Корея, Палау, Самоа, Сао Томе и Принсипи, Соломонови острови, Южен Судан, Таджикистан, Тонга, Туркменистан, Тувалу, Йемен.

Повечето специалисти настояват, че в огромна част от тези страни има случаи на Covid-19, които управляващите не са оповестили. Например, Северна Корея или Йемен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР