На 12 октомври Анджелина Джоли се появи по улиците на

...
На 12 октомври Анджелина Джоли се появи по улиците на
Коментари Харесай

Феновете не разпознаха Анджелина Джоли заради новата ѝ визия

На 12 октомври Анджелина Джоли се появи по улиците на Париж в изцяло изменен тип. Заради новата прическа и новия жанр на обличане, мнозина не я разпознаха.


Анджелина Джоли е удължила престоя си във френската столица. Този път това решение няма нищо общо със Седмицата на модата, а звездата от кино лентата " Господарка на злото " размени нормалните си визии на аления килим и блестящ имидж с непредвиден нов жанр. В момента снима в Париж. Известната някогашна брачна половинка на Брад Пит се появи изцяло преобразена, разхождайки се с куче в града. Това беше изумителна поява, която даде мотив за няколко не по-малко изумителни фотоси, разкрити по-късно в обществените мрежи. Те оставиха шепа интернет консуматори в неразбиране.

Звездата от " Мистър и мисис Смит " сега се разхожда по улиците на Париж, предлагайки предчувстване на идния си игрален филм. На 12 октомври тя беше снимана да снима сцена в ролята си на Мария Калас за биографичния филм за гръцката оперна певица, режисиран от Пабло Ларен. След като се зае с живота на Джаки Кенеди през 2016 година и принцеса Даяна през 2021 година, фамозният чилийски режисьор в този момент насочва вниманието си към оперната дива Мария Калас. Първа роля за Анджелина Джоли, която изисква няколко физически корекции.

Актрисата на процедура е неразпознаваема. С посивялата си коса, вързана на кок, огромни очила и костюм от туид, звездата остави някои интернет консуматори смаяни. " Визията и прическата, в действителност са я трансформирали ", " Можеш да я разпознаеш, само че е правилно, че се е трансформирала ", бяха някои от мненията. Други пък се интересуваха повече от това да си показват Джоли след няколко години. " Представете си по какъв начин ще наподобява след 10 години ", " Поглед към нея в бъдещето ": значителен комплимент, като се има поради елегантността на облика, който тя играе. Филмът би трябвало да излезе по кината на 2 декември, което дава опция на любопитните да открият на екрана една напълно нова Анджелина Джоли. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР