На 12 декември Русия от района на Балаклава в Крим.

...
На 12 декември Русия от района на Балаклава в Крим.
Коментари Харесай

Лондон: Русия изстрелва дронове от все повече места в Крим

На 12 декември Русия от региона на Балаклава в Крим. Това е нова площадка за изстрелване на безпилотни летателни апарати на юг от Севастопол. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Припомня се, че на 5 декември съветски публични лица са съобщили, че са прихванали 41 офанзиви на украински дронове против съветска военна инфраструктура в Крим, в това число в покрайнините на нос Чауда.

Отбелязва се, че нос Чауда, в югоизточен Крим, е известна площадка за изстрелване на дронове " Шахед ", употребена от руснаците от началото на септември 2023 година
 Балистични ракети по Киев, дронове по Одеса
Балистични ракети по Киев, дронове по Одеса

Сред потърпевшите има и 6 деца

В момента Балаклава е петата доказана площадка за изстрелване на дронове, употребена в съветските интервенции против Украйна, наред с площадките на нос Чауда, в град Ейск, Приморски и Курск.

Според английското разузнаване е доста евентуално Русия да разшири своите благоприятни условия за изстрелване на дронове камикадзе на няколко места като мярка за отбрана на силите и за усложняване на украинските старания за противовъздушна защита.

Русия евентуално ще употребява спомагателни площадки за изстрелване в отговор на украинските офанзиви, като принуди Украйна да се приспособява към новите директни коридори на тези системи, показват от английското МО.
 Русия изстреля ирански дронове от Крим по Украйна
Русия изстреля ирански дронове от Крим по Украйна

Обявена е въздушна тревога
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР