На 12-13 октомври е влиянието от опозицията на Венера с

...
На 12-13 октомври е влиянието от опозицията на Венера с
Коментари Харесай

Днес е най-мощният енергиен ден на месеца

На 12-13 октомври е въздействието от опозицията на Венера с Уран - подтиква желанието за смяна, носи промяна. Нещо може да загуби значителност или да избледнее, да остане на назад във времето, а да се появи нещо ново. Емоциите ще пречат на обективността. Възникналите нови връзки няма да бъдат надеждни и трайни.

Луната е в символ Риби до 07:47ч, след което минава в символ Овен.

Опасно време - спорове, разногласия, прочувствен стрес, импулсивност и обидчивост. Дори най-милият и прелестен човек може да се трансформира в кавгаджия, който не се интересува от възприятията на тези към него. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията стават по-резки. Липсва самообладание. Не се претоварвайте физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат.Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Ще зачестят главоболията.

14 лунен ден до 18:40ч на 12 октомври (от 18:16ч на 11 октомври)

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Счита се за благополучен ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на значимите каузи да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови инициативи. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специфичен ден в бездействие. Не губете времето в дреболии.

Всякакви съглашения, покупко-продажби имат шанса да бъдат извънредно сполучливи. Това е един от най-хубавите дни за решение на финансови проблеми, подобаващ за хазарт, всевъзможни търговски събития. Денят е подобаващ за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата.

В този ден са вероятни неочаквани промени в настроението, защото душeвността претърпява обилни натоварвания. Не би трябвало да оставяте обаче неприятни усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт и строителство. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Денят е подобаващ за връзка на всички равнища: с другари, близки, родственици, сътрудници, сътрудници. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото.

15 лунен ден от 18:40ч на 12 октомври до 19:03ч на 13 октомври

26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, само че да се купуват потребни неща, а не да се харчат непотребни пари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР