На 11-ти Февруари 2023г. в София гост на ЗИЦ Медикъл

...
На 11-ти Февруари 2023г. в София гост на ЗИЦ Медикъл
Коментари Харесай

За всички пациенти с гастроинтестинални тумори, наднормено тегло и диабет Тип 2 - безплатна консултация в София със специалиста проф. д-р Самет Ярдъмджъ на 11-ти Фервруари 2023г.

На 11-ти Февруари 202 . в София посетител на ЗИЦ Медикъл Караджъ за следващ път ще бъде експертът по онко-хирургия - колоректални тумори (тумори на дебелото черво); стомашни тумори; тумори на черен дроб; тумори на панкреас; наднормено тегло и диабет Тип 2 – Проф. доктор Самет Ярдъмджъ . Той ще гостува по покана на нашия шеф Звезделина Лютфи. В рамките на деня, експертът ще организира изцяло безвъзмездни съвещания на българските пациенти, нуждаещи се от консултация, второ мнение или лекуване в чужбина за своите болести.

Това, което би трябвало да създадат пациентите, искащи да се възползват от безплатната консултация с Доц. Д-р Самет е да се обадят на телефоните на здравния център 0879977402 / 0879977401 и да запишат час за консултация.

Кой е проф. доктор Самет Ярдъмджъ?

Проф. доктор Самет Ярдъмджъ е експерт по гастроентерология и обща хирургия, метаболитна хирургия и затлъстяване. Завършва с отличие Медицински университет – Анкара, след което продължава образованието си със специализация по онкологична хирургия и трансплантация на органи в онкологичния център на болница “MD Anderson ” и болница “Memorial Hermann ” – Хюстън, Съединени американски щати. Завръща се в Истанбул и печели първо място в конкурс по обща хирургия. След сполучливо довеждане докрай на образованието си в това време, доктор Ярдъмджъ става най-младият хирург в направление гастроентерология в Турция. Назначен е в Университетска болница, където преподава на студенти по обща хирургия и взе участие в голям брой изследвания за рационализиране на лапароскопската, бариатричната и метаболитната хирургии. Той дава и огромен принос в проучването на органи за трансплантация. За всичко това е приет на Международния конгрес по трансплантации, където е награден с приз „ Най-добър млад откривател “. През 2017г. приключва образование по ревизионна бариатрична хирургия в Белгия и тогава получава купата доцент. През цялата си кариера дотук взаимодейства с хиляди пациенти, работейки в центрове, извършващи повече от 2000 интервенции годишно. Към момента, доцент доктор Самет Ярдъмджъ практикува в клиниката по обща хирургия към болница Медикал Парк Пендик, Истанбул.

Специалностите на проф. доктор Ярдъмджъ включват:
Бариатрична хирургияМетаболитна хирургияТуморна хирургияРъкавна гастректомияЛечение на Гастроезофагеален рефлуксСтомашно-чревна хирургияСтомашна хирургияЛапароскопска хирургияЛечение на възпалителни болести на черватаКолоректална хирургия
По отношение на метаболитната хирургия проф. доктор Ярдъмджъ прави интервенции за:
Намаляване размера на стомаха за стопиране усвояването на храната. Стомашен байпас /лечение на сънна апнея, астма, висок холестерол, нарушавания мастната обмяна, диабет вид II, хипертония, подагра/.Ревизионната хирургия – вторична бариатрична хирургия.Стомашен ботокс – нехирургичен способ, посредством който се реализира понижаване на апетита.По отношение на гастроентерологичната хирургия доцент доктор Самет Ярдъмджъ прави лекуване на: Улцерозен колитТуморни формирания на стомашно-чревния трактБолест на Крон
Специалистът прави още:
Диагностика и лекуване на гастроезофагиален рефлуксГастроскопияКолоноскопия
Защо е значимо да се възползвате от безплатните съвещания с проф. д- р Самет Ярдъмджъ?
Специалистът има опит и може да даде за Вас различно пояснение за Вашите здравословни проблемиСпециалистът може да Ви предложи друг проект за лекуване.Специалистът може да предложи лекуване, когато за Вашето заболяване е установено, че няма таковаСпециалистът ще Ви предложи осведомен избор, по отношение на Вашето болестта.Специалистът ще Ви обясни вероятните, опасности и изгоди от лечениетоСпециалистът ще отговори на всичките въпроси, по отношение на Вашето заболяване.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Самет Ярдъмджъ на 11-ти Февруари 202 . в София, би трябвало да си запишат час авансово на: телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879977402 и 0879977401 да заявят стремежи от тях час онлайн на

На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и проучвания, които са им направени досега.

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР