На 100%, не - на 1100% - това е отговорът

...
На 100%, не - на 1100% - това е отговорът
Коментари Харесай

Първото си интервю Дебора даде за Цанов в YouTube

" На 100%, не - на 1100% " - това е отговорът на 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора на въпрос дали е сигурна, че нападателят ѝ е Георги Георгиев, който е упрекнат за деянието срещу нея.

Тя даде първото си интервю пред Станислав Цанов, а диалогът с нея, нейните родители и юристът й беше излъчен на 2 септември (събота) в предаването " Цанов напред и нагоре ", което се излъчва в YouTube.

От думите й излиза наяве, че тя е очаквала Георги Георгиев, говорили са да се срещнат, до момента в който той е пътувал. Когато на вратата се звъни, тя чува: " Аз съм " в отговор на въпроса й кой е, и отваря вратата. След това вижда ръка със синя здравна ръкавица и маскиран мъж в стаята си, а последното нещо, което помни, е по какъв начин той замахва към нея.

Дебора Михайлова застава пред камерата с белези и шевове, които се виждат на краката й и демонстрира и други следи от нападението. 

Не е за първи път!

18-годишното момиче споделя пред Цанов, че Георгиев е упражнявал принуждение върху нея и преди този момент -  в продължение на четири-пет месеца по време на връзките им. Тя твърди, че е прикривала синини с грим и не е споделила с никого. Майка й, Ивелина Михайлова, описа, че Георгиев даже забранявал на щерка й да носи избрани облекла, като самата тя получила предизвестие от него в текстово известие в месинджър.

Заплахите!

Дебора разказва и за част от заканите, които бяха показани и в досъдебното произвеждане за закани за ликвидиране, по което Георгиев беше арестуван и оставен в ареста при започване на август.

Обвинен за насилието над нея, при което беше обезобразена с макетно ножче.

От думите на момичето излиза наяве, че е очаквала Георги Георгиев.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР