На 10 юли Венера влиза в знак Дева, където ще

...
На 10 юли Венера влиза в знак Дева, където ще
Коментари Харесай

Днес е ден за придобиване на Божественото знание

На 10 юли Венера влиза в символ Дева, където ще обитава до 7 август.

Венера в символ Дева доста ще охлади пламъка на любовта. Тук планетата попада в земната буря и ще е в проваляне, а това отслабва нейните Венериански качества. Страстта, щедростта, романтиката, които се проявяваха в символ Лъв, в този момент ще бъдат заменени от повече нерешителност, въздържаност, равновесие, сдържаност. Стълкновението на свойствата на планетата и знака ще сътвори избрани компликации. По-трудно ще става разкриването на страстите и възприятията в любовта. На мястото на пристрастеността идват повече въздържаност и разумност. Хората към този момент по-малко ще реагират на страсти, всичко деликатно ще се проучва и претегля, което обеднява възприятията.

Добро време за начало на диета, за изчистване на организма, за козметични процедури.

Избягвайте да вършиме огромни покупки след 10 юли до края на месеца. Единственото изключение е от 21 юли до 24 юли, когато Венера ще направи съразмерен аспект към Юпитер.

Луната е в символ Близнаци, където ще обитава до 21:00ч на 11 юли. Добро време за отзивчивите и мобилни хора. Периодът ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете.

27 лунен ден (от 03:26 на 10 юли до 04:12ч на 11 юли). Ден за придобиване на Божественото познание. Днес добре се съчетават разсъдъка и интуицията.

Добър ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици, дори своята първа учителка. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми. Освен това е належащо да се издигнете над суетата, да мислите за безконечното. Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация.

Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. Днес всички нововъведения и амбициозни проекти се реализират. За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате в леко и радостно положение духа си, като се заобикаля напрежението и вълненията. Добър е за всяка работа, само че е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Луната покровителства хората, които са решили да употребяват това време за решение на фамилни проблеми, да оказват помощ на възрастни родители или на познати, както и на тези, които са в неволя или заболели хора.

Днес може да не се занимавате с битова работа и домашни отговорности, да ги прескочите. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби.

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Днес можете да научите повече за половинката си и да я разберете по-добре, огромна част от информацията ще получите интуитивно. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и да не изяснявайте връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Болестите почнали в този момент не са рискови. В организма в този момент има повече насъбрани сили и сила, в сравнение с в другите дни. Коленете са уязвими и е добре в този момент да се лекуват. Лекарствата, в случай че е допустимо да се заобикалят. Всяка химия в този момент е противопоказна. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген.

Диета - Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Препоръчително е в този момент да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, бира, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки - Не се предлага да се купуват нови неща.

Сънища - Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР