На 10 ноември приключи шестото издание на Международното изложение за

...
На 10 ноември приключи шестото издание на Международното изложение за
Коментари Харесай

Международното изложение за внос предлага множество нови възможности за чуждестранните предприятия

На 10 ноември завърши шестото издание на Международното ревю за импорт в Китай. Предвиденият размер на транзакциите за една година доближи 78,41 милиарда щатски $, което е нарастване от 6,7% по отношение на миналата сесия. 3486 компании от 128 страни участваха в корпоративното бизнес ревю, включително 289 от международните топ 500 огромни компании и международни индустриални водачи. На ревюто също по този начин дебютираха 442 нови продукта, технологии и услуги. Международното ревю за импорт към този момент се е трансформирало във значима платформа за страни с разнообразни равнища на развиване за възстановяване на обмена, поощряване на съдействието и реализиране на взаимна полза и печеливши резултати.

В момента възобновяване на международната стопанска система е постепенно, а комерсиалното търсене продължава да е едва. Всички страни са нетърпеливи да се възползват от новите благоприятни условия за развиване. Огромният капацитет на китайския потребителски пазар дава опция за пилотно изследване на нови технологии и артикули, осигурявайки международна платформа за обща работа по решаването на проблемите на развиването посредством научни и софтуерни нововъведения.

Изложението дава нови благоприятни условия за повече предприятия, в това число и голям брой американски компании, да споделят китайския пазар. Тази година за първи път представители на американската държавна администрация взеха присъединяване на ревюто. На това издание американските представители в земеделския бранш също записаха връх, което демонстрира огромното внимание от страна на Съединени американски щати към китайския пазар.

Изложението за импорт демонстрира решителността на Китай за насърчаването на отварянето на страната на високо равнище. Китай е най-голямата комерсиална страна и дава един отворен пазар, като непрестанно усъвършенства своята бизнес среда.

Тази година е 45-ата годишнина от политиката за промяна и отваряне на страната и 10-ата годишнина от представянето на самодейността „ Един пояс, веднъж “. От прибавянето на новата зона „ Линган “ към пилотната зона за свободна търговия в Шанхай, до ускоряването на построяването на пристанището за свободна търговия в Хайнан, с непрекъснатото понижаване на негативния лист за достъп до задгранични вложения и цялостното унищожаване на рестриктивните мерки за достъп до задгранични вложения в индустриалната индустрия, Китай поставя голям брой старания да показа опциите на своя пазар със света и продължава да осъществя своите задължения с на практика дейности.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР