На 10 май ръководните позиции в АЕЦ „Козлодуй” бяха поверени

...
На 10 май ръководните позиции в АЕЦ „Козлодуй” бяха поверени
Коментари Харесай

Ученици по ядрена енергетика застанаха начело на АЕЦ „Козлодуй”


На 10 май управителните позиции в АЕЦ „ Козлодуй” бяха поверени на 10 възпитаници по време на 20-то издание на самодейността „ Мениджър за един ден”, проведена от Джуниър Ачийвмънт България, оповестиха от централата.

С включването си в проявата, чието мото през 2022 година е „ Силата на един екип”, младежите се убедиха, че зад триумфите на най-голямата електропроизводствена компания на България стои отличната съгласуваност на добре сработения колектив от висококвалифицирани и стимулирани специалисти.

В ролята на мениджъри в атомната електроцентрала за един ден бяха възпитаници от Професионалната гимназия по нуклеарна енергетика „ Игор Курчатов” (гр. Козлодуй) и ученици на козлодуйското приблизително учебно заведение „ Христо Ботев”. Те споделиха отговорностите и напрегнатия темп в всекидневието на ръководителите на атомната централа, видяха динамичността в работата на индустриално дружество от подобен мащаб, получиха нови познания и умения. В работния им график бяха включени съответни действия, характерни за съответните позиции, както и тренинг за развиване на мениджърски умения. Гимназистите имаха опция да се срещнат със стипендиантската и стажантската стратегия на АЕЦ „ Козлодуй”, чиято цел е да обезпечи поддръжка за възпитаници и студенти в пътя им към кариера в нуклеарната енергетика. Те посетиха и значими обекти на площадката – командната и машинната зала на 6 блок и Откритата разпределителна уредба.

В края на деня младежите си потеглиха със специфични документи за своето присъединяване в самодейността „ Мениджър за един ден”, заредени с доста позитивни страсти и с вдъхновението от нагледния образец за професионална реализация и сполучливо кариерно развиване в атомната централа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР