На 1 юни в деца и кучета ще се забавляват

...
На 1 юни в деца и кучета ще се забавляват
Коментари Харесай

1 юни с деца и кучета в Стара Загора

На 1 юни в деца и кучета ще се забавляват и ще спортуват дружно, по време на обичайния празник на Сдружение с нестопанска цел ”За Хората и Животните ”, в чест на Международния ден на детето. Началото е тъкмо в 17.00 часа в парк „ Зеления чеп “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.
В програмата са включени демонстрации на подготвени кучета, спортни и занимателни игри с деца и осъществяване на надарени старозагорчета. Предвиден е осиновителски кръг, където доброволци към Общинския подслон за безстопанствени животни, ще срещнат искащите с подобаващите за осиновители жители, както и с преимуществата и изискванията за осиновяване на куче от подслон.
Община Стара Загора ще се включи в самодейността със особено отворено на място бюро за регистрация на домашни кучета. На същото място, със съдействието на ОДБХ-Стара Загора, искащите ще могат да ревизират дали данните от чипа и паспорта на техния домакински любим са изрядни и да заверят паспорта му с автограф и щемпел.
Докато децата се забавляват, за всички посетители на празника, ще има инфо зона, в която ветеринарни експерти ще дават препоръки за добра грижа и хигиена, профилактика и хранене на техните домашни любимци.
Участието в самодейността ще е изцяло гратис. Събитието ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР