На 1 юни кампанията Жълти стотинки очаква добричлии, а на

...
На 1 юни кампанията Жълти стотинки очаква добричлии, а на
Коментари Харесай

Поредна акция за събиране на жълти стотинки подготвят в Добрич и Варна


На 1 юни акцията " Жълти стотинки " чака добричлии, а на 12 юни - варненци. Тази година акцията ще помогне на Окръжна болница, Неонатологичното поделение в Шумен. Набират се и доброволци.
В събота на 12 юни от 10:00 до 17:30 часа ще може персонално да предадете събраните стотинки на открития целодневен пункт тъкмо до Слънчев часовник на входа на Морската градина. Датата и детайлности към акцията " Жълти стотинки " разгласи в утринния блок на Радио Варна „ Новият ден “ Йоанна Йорданова – координатор за града. „ Ще имате опция да се запознаете с лицата зад идеята в морската столица, да научите повече за събраните средства и къде отиват те към този момент 14-та поредна година, както и да се сдобиете с информация по какъв начин можете да вземете присъединяване “, сподели още Йорданова. Тя добави, че за всеки участник в акцията са готови публични грамоти. Докато предавате вашите стотинки ще имате опция да вземете присъединяване и в дребна работилничка, която уредниците са инициирали с изобретателни игри и забавни задания, разбира се с награди.

„ Молим събраните стотинки да бъдат разграничени, а за преброяването ще се погрижат сътрудници на акцията от банка у нас “, добави Йоанна Йорданова и още веднъж не пропусна да означи, че „ в случай че всеки човек заделя даже единствено по 30 стотинки дневно, за 30 дни ще е събрал 9 лв.. За година - 108лв. Ако даже единствено 500 души съберат толкоз, за година сумата ще е съвсем 55 000лв. Колкото беше сумата, събрана от акцията през 2017. Сега умножете тази сума по 2,3 или даже 4 и повече пъти “.

С дребни стъпки към огромните неща! 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР