На 1 септември ще бъде открита новата учебна 2020/2021 г.

...
На 1 септември ще бъде открита новата учебна 2020/2021 г.
Коментари Харесай

Военната академия открива новата учебна година


На 1 септември ще бъде открита новата образователна 2020/2021 година година за слушатели във Военна академия „ Г. С. Раковски “.

Лично президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще открие образователната година. По традиция министърът на защитата Красимир Каракачанов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов ще изнесат първите университетски лекции. Президентът ще одобри почетния строй, след което обред за здраве и благополучие ще бъде отслужен от Белоградчишкия свещеник Поликарп.

През образователната 2020/2021 година във Военна академия „ Г. С. Раковски” ще се образоват слушатели в магистърската компетентност „ Организация и ръководство на военни формирования на оперативно ниво” със седем специализации от професионално направление „ Военно дело” на факултет „ Командно-щабен”, както и слушатели в магистърска компетентност „ Стратегическо управление на защитата и въоръжените сили” на факултет „ Национална сигурност и отбрана”.

През актуалната образователна година ще продължи подготовката на докторанти и образованието на специализанти в курсове за следдипломна подготовка.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР