На 1 декември стартира деветото издание на благотворителната кампания на

...
На 1 декември стартира деветото издание на благотворителната кампания на
Коментари Харесай

За 9-ти път Тази Коледа чудесата правите Вие в подкрепа на ранното детско развитие

На 1 декември започва деветото издание на благотворителната акция на фондация „ За Нашите Деца “ Тази Коледа чудесата правите Вие. В нея към този момент вземат участие чиновниците на 25 компании, а включването на нови компании е допустимо до края на месец декември.

От през днешния ден до Коледа, компаниите-участници и техните чиновници имат опция да сътворят коледни чудеса като изберат една от 8-те начинания, оповестени в. Благотворителен обяд, коледна викторина и кино вечер в офиса са единствено част от забавните оферти за начинания, които ще сплотят екипите и ще ги обединят към идеята за ранно детско развиване.
Благотворителна акция оказва помощ на деца в потребност да живеят в семейство, а не в обществен дом
От 1 до 20 декември се организира благотворителната акция „ Тази Коледа чудесата вършиме Вие 2‘‘, която фондация &bdq...

Част от коледната акция в поддръжка на децата в риск е и специфичното благотворително издание на календара на фондацията за 2022 година Той е отдаден на детските фантазии, чието сбъдване е допустимо, единствено когато ние възрастните повярваме и сме до тях!

Всеки, който желае да получи календара, може да съобщи това онлайн като попълниш формата за поръчка или на [email protected].

100% от даренията на участниците в коледната акция ще бъдат вложени в стратегиите на фондация „ За Нашите Деца “ за поддръжка на деца с компликации в развиването и деца в риск, които се осъществят в Комплексите за ранно детско развиване в София и Пловдив 

Станете част от деветото издание на “Тази Коледа чудесата вършиме Вие ”! Нека дружно дадем опция за решително родителство и пълноценно детство на най-уязвимите деца и фамилии в България!

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР