На 08.08.2024 се отваря мощният енергиен портал, наречен Лъвска порта.

...
На 08.08.2024 се отваря мощният енергиен портал, наречен Лъвска порта.
Коментари Харесай

Лъвската порта се отваря на 08.08.2024: Осмицата придобива магическа сила и тройно влияние

На 08.08.2024 се отваря мощният енергиен портал, наименуван Лъвска врата. На тази специфична дата, която тази година образува деня на трите осмици, енергийните потоци преплитат пътищата си и носят позитивни промени в живота.

Важно е да се означи, че на 8 август Поясът на Орион се изравнява с най-ярката звезда на небосклона - Сириус и Земята, създавайки мощен енергиен портал. Енергията, която цари през Лъвската врата, задейства нашия върховен сърдечен център, носи галактическо съчувствие и оказва помощ за балансиране на полярностите. Ако сте били под стрес или непрекъсната интензивност прекомерно дълго, тази сила ще ви донесе облекчение и излекуване на физическо, прочувствено и духовно равнище, написа лупа.бг.

В нумерологията цифрата 8 има голямо духовно значение. То е знак на безкрайността, мъдростта, силата и високото равнище на схващане, както и знак на триумфа.

Лъвската врата се счита за връзка сред духовния и материалния свят. По това време от Вселената на Земята идват светлинни кодове, мощни криптирани потоци от трептения на сила и информация. Всичко, което идва при вас в този ден, го приемайте за даденост, като тип намек или урок от Вселената, който сигурно би трябвало да възприемете и научите.

Апогеят на този енерго-информационен поток се пада на 8 август, 8 часа и 8 минути вечерта – т.е., в 20.08 ч. Това е енергийно най-силният миг от вълшебния ден.

Смята се, че на 8 август в 8 часа и 8 минути вечерта се получава мощно освобождение на позитивна сила. Ето за какво в този миг езотериците предлагат да си намисляте стремежи, да правите ритуали и да молите Вселената за помощ.

На 08.08.2024 Осмицата придобива магическа мощ и тройно въздействие, защото в датата се съдържат три Осмици.

Това значи, че в случай че си пожелаете нещо, то ще се извърши 3 пъти по-бързо и ще бъде 3 пъти по-силно, в сравнение с сте си поискали.

В античен Египет този ден е считан за галактическата Нова година заради мощната си сила - това се случва единствено един път годишно заради въздействието на далечни звезди върху нашата вселена.

В този ден Слънцето е в знака Лъв, което е неговата преобладаваща позиция, което прави август мощен месец за привличане на доверие, промени в живота и обилни резултати. Именно тази сила е съсредоточена на 8-ия ден от 8-ия месец от годината, а в нумерологията цифрата осем символизира безкрайните благоприятни условия. Лъвската врата се свързва с изгрева на звездата Сириус - най-ярката звезда на нощното небе.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР