На 03.12.т.г. около 13.58 ч. на пътната улична отсечкав района

...
На 03.12.т.г. около 13.58 ч. на пътната улична отсечкав района
Коментари Харесай

51-годишен бургазлия е виновникът за катастрофата в Изгрев, младежи са пострадали

На 03.12.т.г. към 13.58 ч. на пътната улична отсечкав региона до бл. 51 в к-с «Изгрев», настава ПТПмежду: л.а. «Киа Соренто», с бургаска регистрация, ръководен от 51-годишния Д.Д. от Бургас, лек автомобил «Ауди А 4», с бургаска регистрация, ръководен от 19-годишния В.Г. от Бургас и паркиран лек автомобил «Фолксваген Шаран», с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 65-годишен бургазлия. 
От ПТП-то потърпевши лидерът на л.а. «Киа Соренто» - Д.Д., който с комоцио, без заплаха за живота, е настанен за лекуване в УМБАЛ - Бургас, лидерът на лекия автомобил «Ауди А 4» - В.Г. / получил мозъчно разтърсване и травма на главата, без заплаха за живота, откаран за обзор в УМБАл - Бургас/ и неговите спътници: 19-годишните П.В. и З.П., и двамата от Бургас, които са прегледани в УМБАЛ - Бургас и освободени с диагноза «мозъчно сътресение», без заплаха за живота. 
Причини за ПТП: неспазване на пътен знак «СТОП» от лидерът на лекия автомобил «Кия Соренто», с което лишава преимуществото на лекия автомобил «Ауди А 4», а той от своя страна след конфликта, се отмества и се удря в паркирания лек автомобил «Фолксваген Шаран».
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР